6972685312 Μοίρες, Ηράκλειο voriza4manolis@gmail.com
 
 

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Μοίρες Ηράκλειο


Η επιχείρησή μας “Φραγκιαδάκης Μανώλης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στις Μοίρες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας την τοποθέτηση πλακιδίων, την τοποθέτηση μαρμάρων, επενδύσεις με πέτρα καθώς και εργασίες μόνωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις για τον χώρο σας, είτε πρόκειται για την οικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Λύσεις και προτάσεις που θα αναδείξουν και ανανεώσουν οικονομικά τον χώρο σας.

 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πολύχρονη πείρα μας, μας καθιστά αξιόπιστους για κάθε εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε. Οι ανταγωνιστικές τιμές μας, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση αλλά και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν για εσάς την καλύτερη εγγύηση για την τοποθέτηση πλακιδίων ή μαρμάρων στο χώρο σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη, γνωρίζοντας ότι αυτή μπορεί να επιτευχθεί σε βάθος χρόνου, όταν προσφέρεις ποιοτική δουλειά σε δίκαιη τιμή, αντιμετωπίζοντας τον πελάτη με συνέπεια και ειλικρίνεια.