6972685312 Μοίρες, Ηράκλειο voriza4manolis@gmail.com
hero image
 
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Φραγκιαδάκης Μανώλης | Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Ηράκλειο


Τα πλακάκια είναι παγκοσμίως τα πιο διαδεδομένα υλικά για την επικάλυψη των δαπέδων και των ευαίσθητων τοίχων όπως είναι της κουζίνας και του μπάνιου. Οι χιλιάδες επιλογές σε σχέδια καθώς και η ανθεκτικότητά τους είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που τα κατατάσουν την νούμερο ένα επιλογή για κάθε χώρο.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, η επιχείρησή μας “Φραγκιαδάκης Μανώλης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στις Μοίρες, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε. Παράλληλα, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αποξηλώσεις πλακιδίων καθώς και σε κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας.

 

 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ
  Δάπεδα
  Τοίχους
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Πισίνες κ.α.
 
Μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο απλή τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου ως τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές τοποθετήσεις πλακιδίων έχοντας πάντα ως βασικό μας μέλημα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.

Για όλες τις τοποθετήσεις πλακιδίων που πραγματοποιούμε, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.