6972685312 Μοίρες, Ηράκλειο voriza4manolis@gmail.com
hero image
 
 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ
Φραγκιαδάκης Μανώλης | Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Ηράκλειο


Η πέτρα είναι φυσικό υλικό που με την κατάλληλη κατεργασία μπορεί να χαρίσει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο οικοδομικό υλικό, γιατί είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής αισθητικής, υψηλής αντοχής, με θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες και δεν επηρεάζεται από μικροοργανισμούς. 

Με άφθονο μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, η επιχείρησή μας “Φραγκιαδάκης Μανώλης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στις Μοίρες και το έμπειρο συνεργείο μας δημιουργούν έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.

Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, μπορείτε να επιλέξετε την πέτρα που επιθυμείτε για το χώρο του ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί. Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και χτίζουμε με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΕ
  Τοίχους
  Σκαλοπάτια
  Κολώνες & Καμάρες
  Επενδύσεις Τζακιών
  Δάπεδα
  Βρύσες - Πηγάδια
  Ξυλόφουρνους - BBQ
  Τοποθέτηση Kυβόλιθων
 
Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία, την τεχνογνωσία και το έμπειρο συνεργείο μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας. Πραγματοποιούμε κατασκευές οι οποίες εναρμονίζονται με το φυσικό πέτρωμα και με το περιβάλλον που το υποδέχεται. 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.