6972685312 Μοίρες, Ηράκλειο voriza4manolis@gmail.com
hero image
 
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Φραγκιαδάκης Μανώλης | Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Μοίρες Ηράκλειο


Τα μάρμαρα, ο γρανίτης και τα φυσικά πετρώματα είναι διαχρονικά υλικά που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο. Τον αναβαθμίζουν προσδίδοντάς του κύρος και πολυτέλεια. Η ομορφιά τους, οι φυσικοί χρωματισμοί και η ικανότητά τους να δένουν αισθητικά με άλλα υλικά και διακοσμητικά στοιχεία τα καθιστούν περιζήτητα σε ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές κτιρίων.

Η επιχείρησή μας “Φραγκιαδάκης Μανώλης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στις Μοίρες, διαθέτοντας χρόνια πείρα στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση μαρμάρων σε κάθε κτίριο σε όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας. Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή αλλά και να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΕ
  Δάπεδα
  Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες
  Μπάνιο
  Περβάζια
  Ειδικές Κατασκευές
  Πάγκους Κουζίνας
  Επένδυση Πισίνας
  Επένδυση τζακιού
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
  Κατασκευές Μνημείων
 

Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.

 

Αναλαμβάνουμε επίσης γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών.

 

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.